Watch Dogs. Spil til PS4

4 ud af 5 iPhones

Dette spil er åbenbart ikke for enhver. To af mine spillervenner har givet det en nedadvendt tommel, men anmeldelserne er generelt positive, så jeg gav det en chance, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Det er vild action fra start til slut, og at sammenligne det med GTA5, fordi man kan stjæle biler og speedræse med strømerne i bakspejlet, er temmelig overfladisk, for det er en meget lille del af oplevelsen. Det handler først og fremmest om at hacke, og som hacker har man adgang til alle computerstyrede systemer rundt om i byen (her Chicago), inklusive lyssignaler, broer, pullerter, transformatorstationer, automater og med- og modborgeres bankkonti og telefonsamtaler. Det  er afsindig flot lavet, og jeg ville ønske, nogen ville lave en lignende virtuel udgave af København, som man kunne lege i.

Jeg har gennemført hovedhistorien nu. Den består mest i at hacke, skyde, jagte modstandere og flygte fra politiet, men der er et utal af sidemissioner, som man kan tage samtidig eller senere. Dem glæder jeg mig til, men lige nu iler jeg straks videre til Watch Dogs 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *