Hostiles

3½ ud af 5 seksløbere

Filmen er skrevet og instrueret af Scott Cooper med Christian Bale i hovedrollen som en kavalerikaptajn, der i 1892 mod sin vilje bliver beordret til at eskortere en døende cheyennehøvding og hans familie gennem et stadig vildt vesten med talrige farer. Filmen står med sit kavaleritema tydeligt i gæld til John Ford, men på trods af en hel del action er skildringen sine steder dvælende og filosofisk og lige så meget en indre som en ydre rejse for knudemanden Bale, der må revidere sit syn på de indfødte, han har hadet og dræbt hele sit liv. En sønderknust kvinde (Rosamund Pike), der har fået sin mand og tre børn myrdet af indianere, gennemgår en lignende udvikling undervejs. Det er en smuk og begavet western, men ramasjang-aficionados vil formentlig finde den langtrukken og kedelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *