Anon

2 ud af 5 falske identiteter

I det ultimative overvågningssamfund vil vi naturligvis også finde den ultimative hacker. Clive Owen spiller en politimand, der skal finde frem til en seriemorder, som formår at slette både sig selv og sine digitale fodspor. Det lyder umiddelbart spændende, men filmen, der oven i købet er instrueret af manden, som iscenesatte Gattaca, S1m0ne og In Time og skrev The Truman Show, er desværre ualmindelig sløv i optrækket. Owen bevæger sig som en søvngænger gennem de futuristiske kulisser, og selv ikke Amanda Seyfrieds yndigheder og en (forudsigelig) twist i tredje akt kan redde denne samling sf-klicheer. Burde have været kogt ned til et afsnit af Black Mirror. Den skal dog have et par point for stilig servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *