Alien: Covenant

4 ud af 5 xenomorfer. 

Plakaten siger næsten det hele. Ridley Scott har lyttet til kritikken og lavet en film med de aliens, der manglede i Prometheus. Dem får vi flere af end nogensinde før, og samtidig erfarer vi, hvorfor de ikke var med i forgængeren. Det efterlader et gigantisk plothul i den samlede saga, som vi kan diskutere andetsteds, men pyt – hvis du går i biffen for at blive skræmt fra vid og sans, er filmen her et godt bud. Den hænger en anelse på midten, men det glemmer man hurtigt igen, når den lange og forrygende slutning starter. Man får oven i købet en fed twist til sidst (som jeg dog havde luret). Selv om filmen fremstår som en kulørt rodebutik af et potpourri over tidligere højdepunkter fra både Scott og Cameron, er det brandbrøleme god og veldrejet underholdning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *