Tomb Raider

3 ud af 5 rævehaler

Man må sige, at Vikander gør det en del bedre end Jolie, og at denne film klart er den foreløbig bedste. Det betyder dog ikke, at den er særlig fremragende, for det er den ikke. Manuskriptet er en tynd kop te, og når folk siger, at den lægger sig mere op ad spillene end de to lortefilm med Jolie, aner de ikke, hvad de snakker om. Ja, der er et par (meget få) ting fra den første rebootede serie fra Square Enix med her, men de to spil i den nye serie er klasser bedre end det her og hundrede gange mere mangfoldige og medrivende. Vikander er okay, men rollen som Laras far er ikke godt forvaltet, og de mange flashbacks med tuttenuttede fingerkys til lille Lara får en tier på kvalmeskalaen. Hvorfor en stor del af indledningen skal bruges på budcykelræs i stedet for tomb raiding, er også en gåde. Der er dog i den grad lagt op til en fortsættelse, og hvis den bliver god, kan den muligvis hive prologhistorien her (for mere er det ikke) et stykke med op.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *