The Outsider

4 ud af 5 koi-karper

Dette glimrende yakuza-epos bliver af uransagelige årsager flået af kritikerne på Rotten Tomatoes, men får en langt mere fortjent rating på 80% af brugerne. Jeg kunne virkelig godt lide filmen, som er stiligt og fermt instrueret af danske Martin Zandvliet (Under sandet) og fortæller historien om en tidligere amerikansk soldat (Jared Leto), der bliver medlem af en japansk forbryderklan i halvtredsernes Osaka. Filmen giver sig rigtig god tid til at skildre tidsbilledet og det bizarre, traditionsrige japanske gangstermiljø, smagfuldt krydret med romantik, forræderi og eksplosioner af blodig vold. Den hører hjemme på hylden ved siden af The Godfather, Scarface og Once Upon a Time in America. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *