Mute

2¾ ud af 5 strubehoveder.

M*A*S*H møder Blade Runner, Strange Days og Clockwork Orange i Duncan Jones’ nye noir-thriller, som foregår i en futuristisk udgave af Berlin, der ligner kulissen fra Super Mario Brothers. Alexander Skarsgaard er en stum bartender, som leder efter sin forsvundne kæreste og finder ud af, at to amerikanske militærlæger (Paul Rudd og Justin Theroux), der arbejder for den russiske mafia, har et eller andet med det at gøre. Filmen er påtaget stilfuld på en ujævn, ripoff-agtig måde (der er stjålet med arme og ben fra de ovennævnte film foruden Det Femte Element og en del andre), og historien stritter i alle retninger og kunne snildt være forkortet med (mindst) en halv time. Den er bedre end den dybt rædsomme “World of Warcraft”, men når ikke Jones’ to første film, “Moon” og “Source Code” til ankelsokkeholderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *