The Punisher

4 ud af 5 commandoknive.

Jon Bernthal debuterede som The Punisher i anden årgang af Netflix’ Daredevil-serie, og i modsætning til de tre forgængere, Dolph Lundgren, Thomas Jane og Ray Stephenson, passede han perfekt til rollen. Her får han så endelig sin egen serie, og den er velproduceret, spændende og ekstremt brutal. Bernthal har haft brækket næsen fjorten gange (baseball og boksning), og det giver ham det rette streetfjæs til manden, der ikke bare uddeler håndmadder, men også modtager kaskader af dem. Hans brune hundeøjne er også gode til at formidle den indre smerte, der driver den maniske figur, som har erklæret krig mod alverdens forbrydere efter at have mistet sin familie. Hvis du tænder på fysisk afstraffelse og Grand Guignol, er det her lige serien for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *