Since We Fell. Krimi af Dennis Lehane

3½ ud af 5 svigefulde ægtemænd.

Dennis Lehane er ikke en hr. Hvemsomhelst. Det var ham der skrev og fik filmatiseret både “Mystic River”, “Gone baby Gone” og “Shutter Island” og han skriver rigtig godt, lidt à la Stephen King, og ligesom King er det sproget der glimrer og plottet der kommer i anden række – i hvert fald i denne bog der bruger ustyrlig meget plads på at bygge op til handlingen før den omsider bryder løs som en billig B-film. Endnu en gang savner jeg min ungdoms whodunits. Er der slet ingen der gider skrive mystery novels længere?

PS. Hvad synes du om tegnsætningen? Jeg har forsøgt at koge den ned til det absolut nødvendige i min jagt på det perfekte system. Reglen er sådan set meget enkel: Hvis det ikke ødelægger forståelsen så lad dog for pokker være med at sætte tegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *