Mr. Mercedes

4 ud af 5 moderbindinger

Jeg har ikke læst den Stephen King-roman, der er forlægget for historien, men denne ti-episoders miniserie virker som en gedigen King-adaptation, der for en gangs skyld får hans uforlignelige person- og miljøskildringer med og ikke bare nøjes med at kalkere plottet (som aldrig har været Kings store force). David E. Kelley, som også gav os Ally McBeal, har produceret, og ensemblet er særdeles velcastet med Brendan Gleeson i spidsen som den pensionerede strømer, der stadig jagter en galning, som to år forinden pløjede igennem en menneskemængde i en stjålen Mercedes og nu håner politimanden ved at sende ham anonyme beskeder via computeren. Vi kommer dybt ned i personernes liv, og der er også et par gode chok undervejs. Velproduceret, begavet underholding.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *