Jonathan Creek: Daemon’s Roost

3½ ud af 5 lukkede værelser

Jonathan Creek er en krimi-serie fra BBC med Alan Davies (Kendt fra QI), der har kørt on and off siden 1997 med foreløbig 32 afsnit. Genren er howdunit med mere fokus på, hvordan forbrydelsen er begået, end hvem der har begået den. Manden bag er David Renwick, som har skrevet samtlige afsnit, der også indeholder en god portion humor. De første årgange er de bedste, og årgang 5 fra 2014, som var mere sitcom end mysterium, var en nedtur for mig, men serien har fundet sin gamle stil igen med soloafsnittet “Daemon’s Roost” i 2016, hvor der sker mystiske ting og sager på et skummelt gods ejet af en tidligere gyserfilmproducent. Afsnittet byder også på et hyggeligt gensyn med Warwick Davis, kendt fra titelrollen i “Willow”.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *