Baby Driver

3 ud af 5 iPods.

Underholdende, men problematisk skildring og hvidvaskning af mere eller mindre hjernedød ungdomsforbryder, der arbejder som flugtchauffør for en flok røvere og mordere. Der er ingen tvivl om, at filmen er fremragende drejet, klippet og fortalt med et forrygende lydspor, men den påklistrede slutning om, at forbrydelse ikke betaler sig, er godt nok noget af et postulat, og selve historien stritter i alle retninger. Biljagterne er sindssygt flotte, ingen tvivl om det, og den vidunderlige Lily James gør det romantiske subplot til et charmerende vedhæng, men filmen er og bliver en stor, lækker lagkage med chokoladeovertræk, flødeskum og kirsebær på toppen – og lutter tomme kalorier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *