Hils på forfatteren

 

En thriller som MED KURS MOD DØDEN skal skrives på stedet, hvor den foregår! Som her hvor forfatteren er ombord på et krydstogtsskib lige syd for Grønland ved Helvedes Hjørne - hvor en af romanens mest uhyggelige episoder finder sted.

 

 

CARL BJERREDAHL fik den flotteste start på et langt liv som krimiforfatter – hans første roman vandt prisen som Skandinaviens bedste! Med HVID DRONNING slog han 360 skandinaviske manuskripter, de fleste af veletablerede krimiforfattere. Han var kun 22, og han var ikke enig med bog verdenen dengang – han havde andre planer med sit liv end ”kun” at skrive bøger.
Carl var uddannet journalist, men det var heller ikke her, han drømte om en fremtid. Han var nemlig blevet bidt af flyvning – som spiller en stor rolle i Hvid Dronning, der handler om to jetpiloter, der kæmper om den samme kvinde – og så måtte krimierne vente, mens han gennemgik en pilotuddannelse.

Som pilot fik Carl hele verden som arbejdsplads, og nu meldte lysten til at skrive sig igen. Carl begyndte at skrive på engelsk om flyvning, og det blev til en række flotte bøger, der udkom i mange lande og på seks sprog. I 1990 udkom hans bog om SAS og kort efter HIMLENS VIKINGER om Det danske Flyvevåben. Og endelig – syntes mange krimifans – fik han igen lyst til at skrive en thriller!
KRYDSTOGT MOD DØDEN blev fulgt op af DJÆVELENS Ø, der bl. a. udkom på fransk. Begge er udsolgt fra forlaget, men der er planer om en ny udgivelse af Djævelens Ø med en opredigering.

Efteråret 2012 udkommer så MED KURS MOD DØDEN, hvor flyvning igen spiller en stor rolle. Et taxifly forsvinder over Grønland på en tur, Carl selv har fløjet flere gange. Om passagererne, deres hemmelige last og det blodige drama, det medfører, skal ikke røbes her. Men det er desværre ikke usandsynligt, at det kunne være sket i virkeligheden.
Og stadig vil kunne ske…

Næste thriller forventes klar foråret 2013. Arbejdstitlen er JAGTEN PÅ NEFERTITI og meget af handlingen er henlagt til Kongernes Dal i Egypten. Hovedpersonerne er de samme, som læserne har lært at kende i MED KURS MOD DØDEN.
Carl er fortsat meget på farten, men ellers bor han nord for København.

Har du spørgsmål til hans bøger kan du kontakte ham på carl@thriller.dk.

 

Djævelens Ø - gyser fra den berygtede straffeø ud for Sydamerika, hvor et krydsskib med dansk skibslæge lægger til.


 

Himlens Vikinger - en forrygende bog om jetpiloternes verden.

 

Hvid Dronning - Carl Bjerredahls første krimi. Vandt førsteprisen i stor skandinavisk roman konkurrence, hvor 360 forfattere deltog

 

Omtale følger

Wings of Gold - en af Carls mange flybøger, der udkom i 11 lande og seks sprog.

 

 
 

Tilbage til forside